Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudok tenni ha elaludtam,...

Mit tudok tenni ha elaludtam, nem értem be első órára és nincs több szülői igazolásom?

Figyelt kérdés

2023. máj. 23. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Osztályfőnökkel próbálj beszélni, vagy orvos ismerőssel.
2023. máj. 23. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1-2 igazolatlan nem nagy baj. Amúgy meg osztályfőnökkel megpróbálhatsz beszélni. Nem tudom ez hogy van általában, de nálunk gimiben volt pár nap amit az osztályfőnök is igazolhatott (de általában ilyen jelentősebb események miatti hiányzás, meg ilyesmiknél igazolta le). Ha jó fej, lehet eltudja intézni azt az 1 óra igazolatlant. De ha nem, akkor is, pár igazolatlan nincs kihatással semmire sem.
2023. máj. 23. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérd meg ofid, hogy igazolja le. Nekem gimiben volt, hogy 40 órát igazolt le egy tanévben. 😂 Rossz osztály voltunk, és próbált minket ,,szépíteni", hogy ne az ő osztálya legyen már a legrosszabb.
2023. máj. 26. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 széép xdd
2023. máj. 26. 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!