Érettségin minek kell minden lapra leírni a nevem?
Figyelt kérdés
ráadásul olyan hosszú hogy ki se fér....na mindegy megyek aludni mert holnap angol2023. máj. 11. 01:59
2/30 anonim válasza:
Mert hiába van összetűzve, ha mégis szétesnének a lapok, egyértelmű legyen, kinek a dolgozata.
3/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll
2023. máj. 11. 07:41
4/30 anonim válasza:
"Tipikus troll"
Az, hogy valaki nem tudja a választ egy olyan kérdésre, amire te esetleg tudod (amit jelen esetben erősen kétlek...), még nem jelenti azt, hogy troll.
5/30 anonim válasza:
"Mert hiába van összetűzve, ha mégis szétesnének a lapok, egyértelmű legyen, kinek a dolgozata."
Ezért is, meg azért, hogy ha valami miatt (pl. szabálytalanság vagy fellebbezés) másolat(ok) készül(nek) a dolgozat(ok)ról, akkor is egyértelmű legyen, hogy melyik oldal kinek a dolgozatából származik.
6/30 anonim válasza:
De hogy a lap mindkét oldalára 🤦♂️
7/30 anonim válasza:
Igen, mert a lapnak mindkét oldala külön-külön fénymásolható, illetve lehet, hogy pl. szállításkor, vagy egy csőtörés vagy hasonló miatt úgy sérül meg a lap, hogy az egyik oldalán olvashatatlanná válik a név - de akkor még mindig ott van a másik oldalán.
8/30 A kérdező kommentje:
Ennyiszer életemben nem írtam le a nevem összesen, mint ezen a héten
2023. máj. 11. 13:14
9/30 anonim válasza:
4-es nézd már meg a kérdést, főleg a hivatkozásokat! Tipikus troll!
10/30 anonim válasza:
"Ennyiszer életemben nem írtam le a nevem összesen, mint ezen a héten"
Nyugi, ha tanár leszel, minden érettségi vizsgaidőszakban (főleg a tavasziban) még sokkal többször fogod leírni. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!