Érettségit raktam esti iskolában és mindenből sikerült kivéve angol tantárgyból nem, a többiből előrehozott érettségit csináltam :'( Most átraktak nappalira és az a baj minden nap van angol órám és minden nap csomot utazok. ????
Figyelt kérdés
Szerintetek mi a tehendő?
A többi technikumba elfogadjak hogy előrehozott érettségit csináltam?
2022. nov. 28. 18:08
1/6 A kérdező kommentje:
Érdemes ott hagyni/dolgozni?
2022. nov. 28. 18:10
2/6 anonim válasza:
Nem azért mentél oda, hogy angolt tanulj? Akkor tanuld, ne akarj megszökni előle! Nem mindenhol van minden nap angol. Használd ki a lehetőséget, ha érettségit akarsz!
3/6 anonim válasza:
Örülj neki, hogy minden nap van angol ráadásul ingyen. Más egy csomó pénzt fizet, hogy angolul tanulhasson.
4/6 anonim válasza:
You have to travel if you want pass your english mature exam. Good luck and don't forget you can do it!
6/6 SZTANN válasza:
Nem az angolt kell tanulnod érettségire? Akkor mit gondoltál, heti 1 órában felkészülhetsz rá? A lehető legjobban jártál, élj ezzel a lehetőséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!