Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek gáz a 2-es matek...

Szerintetek gáz a 2-es matek érettségi?

Figyelt kérdés

2023. máj. 8. 19:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Már mindegy, olyan nehéz volt hogy szerintem a 2-es se lesz meg :D

Egyébként humán szakra mennék tovább, soha többé nem akarok matekkal foglalkozni. De szóbelin még muszáj leszek(:

2023. máj. 9. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen szakra?
2023. máj. 9. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

"azóta sem volt rá szükségem, pedig már azóta már két diplomám van"

:DD

Két diplomával sem látod még mindig, hogy mennyire alapvető és milyen féle dolgokról szól a középszintű érettségihez szükséges matek? Akkor elég valószínű, hogy sorozatosan átvágnak, ahol csak lehet - és ráadásul észre sem veszed. :)))

2023. máj. 9. 16:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem van egy programozó ismerősöm, akinek ugye kellett matekot tanulnia az egyetemen Valamelyik nap mikor mutattam neki egy matek erettsegis feladatot (az első részből, 2 pontot ért) azt mondta már nem emlékszik rá hogy kell megoldani :D szóval ha még ő sem használja programozóként a középsulis matekot a mindennapokban, én pláne nem fogom, meg még egy csomó más ember sem
2023. máj. 9. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, dehogynem használjátok. Csak nem veszitek észre. Akkor is matekot használtok, amikor pl. megtervezitek egy napotokat annak tudatában, hogy mikor indul a busz, hányra ér hova, onnan mikor indul a vonat, stb.
2023. máj. 9. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát túleszel rajta,ennyi számít
2023. máj. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!