Így felfognak venni egyetemre?
Figyelt kérdés
Jelenleg Gazdálkodási és Menedzsment FOSZ szakon vagyok és 2. féléves vagyok. Az első félévben szó szerint semmit sem tanultam és pocsék jegyeim lettek köztük a Számvitel lett a legrosszabb és ebben a félévben is karó lett a számvitel (sajnos csak a vizsgakurzust engedik felvenni ilyenkor már csak). És úgy vagyok vele, hogy újra kezdem az egyetemet és átváltok egy másik szakra (pénzügy számvitel FOSZ-ra). És az lenne a kérdésem, hogy figyelembe fogják vajon venni a pocsék Számvitel jegyeimet vagy csak a ponthatárt fogják nézni az egyetemi jelentkezésnél. Egyébként úgy vagyok vele, hogy jövőre odateszem magam és tanulok normálisan és akkor eltudom végezni majd.2023. máj. 5. 19:21
1/2 anonim válasza:
Senkit nem fog érdekelni a számvitel jegyed, az egyetem nem is fogja látni. Csak a pontszámod számít.
2/2 anonim válasza:
Persze, csak a pontszámod lesz a döntő, a korábbi egyetemi jegyeid nem számítanak ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!