Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így felfognak venni egyetemre?

Így felfognak venni egyetemre?

Figyelt kérdés
Jelenleg Gazdálkodási és Menedzsment FOSZ szakon vagyok és 2. féléves vagyok. Az első félévben szó szerint semmit sem tanultam és pocsék jegyeim lettek köztük a Számvitel lett a legrosszabb és ebben a félévben is karó lett a számvitel (sajnos csak a vizsgakurzust engedik felvenni ilyenkor már csak). És úgy vagyok vele, hogy újra kezdem az egyetemet és átváltok egy másik szakra (pénzügy számvitel FOSZ-ra). És az lenne a kérdésem, hogy figyelembe fogják vajon venni a pocsék Számvitel jegyeimet vagy csak a ponthatárt fogják nézni az egyetemi jelentkezésnél. Egyébként úgy vagyok vele, hogy jövőre odateszem magam és tanulok normálisan és akkor eltudom végezni majd.

2023. máj. 5. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem fog érdekelni a számvitel jegyed, az egyetem nem is fogja látni. Csak a pontszámod számít.
2023. máj. 5. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak a pontszámod lesz a döntő, a korábbi egyetemi jegyeid nem számítanak ilyenkor
2023. máj. 5. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!