Szerintetek felfognak venni?
9.be mennék. Matek:4, Fizika:5, Kémia:5, Humán tantárgyak 3-4
Központit nem írtam. Felvehető diákok száma:32+3. Ideiglenes rangsor: 1.iskolában:103. 2.:82.
3.:11. Szerintetek?
Ha nem írtál központit akkor mi alapján vesznek fel? Nem is tudtam, hogy ilyet is lehet.
Az elsőbe nem valószínű, hogy felvesznek, a másodikba már esélyesebb, a harmadik tuti befutó.
Az elsőnek: vannak olyan iskolák, ahova nem kell központi. Ezek csupán a bizonyítványi jegyek alapján vesznek fel embereket (esetleg szóbelije még lehet, de még nem hallottam ilyenről).
A kérdeznek: a harmadik helyre fel vagy véve, mert benne vagy a felvehetők számában. Ez nagyon iskola függő, de szerintem meg a 2. suliba is esélyes vagy. Az első suliban én már annyira nem reménykednék. Ha írsz iskolákat, akkor hátha sikerül kigugliznunk neked (◠‿◕). De nyugi, márcsak 3nap és biztosan megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!