Miben nyilvánul meg az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen a katolikus hit?
Az egyetem fenntartója 2021 óta a katolikus egyház. Azoknak a válaszára lennék kíváncsi, akik jelenleg oda járnak, vagy a gyerekük jelenleg oda jár.
A lányom erre az egyetemre szeretne jelentkezni, bölcsész szakra. Nem vagyunk vallásosak. Miben nyilvánul meg a katolikus hit jelenleg az egyetemen? Van kötelező mise, vagy kötelező vallásos órák? Ha igen, mennyi, és mennyire emészthető egy nem vallásos embernek?
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem valami hallgatóbarát egyetem..
Azóta nem tudom milyen..
Abban nyilvánul meg hogy:
- A tanulmányi ügyintézők szinte tesznek a hallgatóra,kb semmit sem tudnak. Van hogy nem is válaszolnak. Anno még volt amelyik ellen facebook oldalt csináltak a hallgatók :D
- Vannak olyan oktatók akiben semmi empátia és megértés sincs! Még javítási és pótlási lehetőséget sem adnak még akkor se ha nem a te hibád miatt kell az adott beadandót pótolni,hanem például az oktató mulasztása miatt.
-Eger eléggé maradi város.. Szinte lehetetlen néhány épületét busszal megközelíteni. Szóval az állomástól gyalogolni kell elég sokat ha bejársz. A C épület meg az egri vár után van,és macskaköves úton kell felfelé végig menni. Na az télen a lefagyott úton vagy ónos esőben egy élmény..
Alapból nincs jó híre az egész egyetemnek,a diplomája nem sokat ér.
Egy kis jó is: Vannak kifejezetten megértő tanárok és nagyon emberségesek. De ez már sajnos elenyésztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!