Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Államvizsga nélkül lehet...

Államvizsga nélkül lehet tanítani?

Figyelt kérdés
Van egy tanárom, akinek többször nem sikerült az államvizsgája. Ebben az esetben ő taníthat hivatalosan állami/egyházi gimnáziumban?

2023. ápr. 20. 01:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

Tanári államvizsgám szakdolgozat- és portfólióvédésböl, valamint szóbeli vizsgából állt, mindkét szakom és pedagógia tetelsorokból.

Szerintem nem volt olyan röhögve teljesíthető fajta, igaz, szóbeli dicséretet egyedül én kaptam. Sokat készültem rá.

2023. ápr. 20. 17:24
 12/35 A kérdező kommentje:
8-asnak: Biztos forrásból tudom, hogy nem sikerült neki, ettől függetlenül nem rossz tanár, de vannak olyan húzásai, hogy legszívesebben tudatnám mindenkivel a tényt, hogy sokadjára sem sikerült leállamvizsgáznia.
2023. ápr. 24. 14:52
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos forrásból tudom, hogy nem sikerült neki"

De mikor? És azóta? Miért ne sikerülhetett volna neki azóta?

2023. ápr. 24. 16:38
 14/35 A kérdező kommentje:
Kb 10 éve tanít az iskolánkban, utoljára 5éve volt vizsgázni és az sem sikerült.
2023. ápr. 25. 22:02
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"utoljára 5éve volt vizsgázni"

Ez mikori információ? Mert ha 5 éves: azóta már rég sikerülhetett neki.

2023. ápr. 26. 06:40
 16/35 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy utoljára akkor volt, azóta nem. Nem sikerült és pont. Elég gáz, hogy a diákokról a hátuk mögött pletykál, főleg hogyha nem olyan jó tanulók és neki még diplomája sincs. Ezennel lezárom a diszkurzust, köszi a válaszokat.
2023. ápr. 26. 11:03
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

"Írtam, hogy utoljára akkor volt, azóta nem."

Én meg kérdeztem, hogy honnan tudod, hogy azóta nem volt. Honnan tudod, hogy pl. most, januárban volt-e újra vagy nem? Havonta megkérdezed tőle? Vagy milyen gyakran? És bizonyítékot is mutat, hogy nem államvizsgázott újra? Mit fogadsz el bizonyítéknak, mitől vagy benne ennyire biztos, hogy még mindig nem ment át az államvizsgán? Nem volt köteles neked beszámolni róla, ha menet közben átment, értsd meg.

2023. ápr. 26. 19:04
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a kiakadást a kedves kommentelőtől, de köszönöm hogy foglalkozott a kérdésemmel és hétköznaponként van erre ideje.
2023. ápr. 26. 22:16
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem látod, mennyire logikátlan azt hinned, hogy még mindig nincs meg valakinek a diplomája, akinek a diplomájához a világon semmi közöd, ezért egyszerűen nem fogsz tudni róla, hogy megszerezte, ha ő maga nem akar neked beszámolni róla.
2023. ápr. 27. 17:19
 20/35 A kérdező kommentje:
Szuper, ha meglett neki 10 év után, gratulálok nagyon, elismerésre méltó.
2023. ápr. 27. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!