Ha egyetemen marad még 1 tárgyam szakdolgozat és államvizsga mellé befejezhetem abban a félévben?
Figyelt kérdés
Ez lenne elméletileg az utolsó normális félévem és következő félévben csak szakdolgozat + államvizsga maradna.
De félek 1 tárgyam nem fog sikerülni. Ilyenkor mi történik ?
Következő félévben attól még végezhetek azzal a + 1 tárggyal és ugyanúgy jöhet a szakdolgozat írás/védés + államvizsga?
Vagy ilyenkor nincs esély ilyesmire?
Nagyon izgulok emiatt, hogy nem tudom időben befejezni és teljesíteni.
2022. dec. 6. 19:52
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán van az a tárgy abban a félévben?
2/6 anonim válasza:
Végezhetsz, ha meghirdetik abban a félévben tárgyként vagy vizsgakurzusként. Ha nem, akkor nem végezhetsz a jövő félévben.
3/6 anonim válasza:
Nálunk rendesen vannak tárgyak az utolso felevben, meg vizsgaink is a zarovizsga elott. Szoval szerintem nalad is fel tudod venni.
4/6 anonim válasza:
40 kredittel vagy 0 kredittel is megteheted(habár 40 kreditnél szakdoga kissé szívás). Ha fel tudod venni következő félévbe a tárgyat akkor nincsen gond, de vannak tárgyak amik csak minden 2. félévben indulnak. Ha előadás akkor esetleg beszélhetsz az oktatóval és megkérheted hogy indítson vizsgakurzust, ha nem akkor sajna csúszás.
5/6 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy el tudod-e érni, hogy a nem sikerült tárgyat meghirdessék a végzés félévében, így azt fel tudd venni. Sajnos erre nem kötelezhető az egyetem, az oktató tanár döntése ez, de azért a legtöbb esetben megteszik.
6/6 anonim válasza:
Nekem nyáron kellett volna diplomáznom, viszont elbuktam egy tárgyat és már nem tudtam elmenni belőle még egyszer, úgyhogy ebben a félévben én is úgy vagyok, hogy ez az egy tárgy, aztán télen a záróvizsga. Ha meghirdetik, akkor szerintem semmi akadálya nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!