Mit gondoltok a természettudomány-környezettan szakos tanár szakról, jó szak?A zé szakról
Szerintem inkább más pályán gondolkozz, mert ami most jön a közoktatásban, azt nem tesszük zsebre.
Igen, én is azt hittem 8 évvel ezelőtt végzős gimisként, hogy majd változnak a dolgok mire lediplomázok, hát változnak azóta is folyamatosan, de csak rosszabb irányba sajnos.
Ha mindenképpen pedagógus akarsz lenni és semmi más nem mozgat, akkor valóban érdemes termtud. irányban indulni, kémia, fizika, matek, biosz szakok valamelyikére, akár zé szakra, mert ezekkel könnyebben tudsz találni munkát a pedagógusi pályán kívül. Nagyobb a mozgástered, van b opciód.
26/N
De durva hogy en is ezt gondoltam, hogy makd változik:( a fene se gondolta hogy senkit nem érdekel a gyerekek jövője. De hát mi voltunk naivak.
Válasz a kérdésre, jelenlegi helyzetben semmiképp ne menj tanárnak. Tényleg egy érettségivel jobban jársz már. Válassz bármilyen másik szakot, ami kémiából kapcsolatos, ha jó vagy benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!