Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudna-e valaki ajánlani...

Tudna-e valaki ajánlani hasonló iskolát/iskolákat?

Figyelt kérdés

Érdekel a történelem, és ha lehetséges szeretnék a későbbiekben is tanulás szempontjából ezzel foglalkozni.

A Kérdésem az lenne, hogy nem-e tudtok, olyan iskolát ahol ezzel többet foglalkoznak (erre fektetik a hangsúlyt. )

Csak nem tudom, hogy tudnák rá keresni, hogy merre fele vannak ilyenek… (Középiskola)

Ha lehet, jobban Komárom-Esztergom megye érdekelne vagy a környéke..

A Segítséget előre is Köszönöm!

2010. okt. 8. 18:30
 1/2 anonim válasza:

Szia!!

én budapesti vagyok szal iskola neveket bocsi de nem non tok, viszont általában úgy van a gimnáziumokban legalábbis, hogy emelt óraszámban lehet tanulni történelmet.. engem is nagyon érdekel és én mondjuk kinéztem egy sulit (Teleki Blanka) ahol 9.től már töri szakos és emelt éretségit ad...

de ha mást nem 12. től asszem lehet emelt óraszámban majd tanulnunk .. :)))

2010. okt. 9. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod:)

Majd akkor jobban utána járok.

2010. okt. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!