Mi volt a legmeredekebb vizsgafelkészülési sztorid?
Nem értettem egy tárgyat, beszéltem telefonon egyik barátommal, aki éppen a diplomájára várt, ugyanazon az egyetemen amire én járok, de másik szakon. Azon a szakon amire jár, van olyan témájú tárgy, de nekik az nem is fontos, utálják is, nem is emlékezett rá szinte semennyire. vÉGÜL mivel nem volt dolga, megtanulta a tantárgyamat (számolásos részét) és elkezdte nekem magyarázni. Egyre jobb lettem belőle, de így se ment. Végül segített online vizsgánál és átmentem.
Mentségemre szóljon, azért voltak hiányosságaim abban a tudományterületben, ami kell a tárgyhoz és próbálkoztam is. Azt nem tudom, hogy a hiányosságaim mellett ment e volna egyedül, és hálás vagyok a barátomnak, tudom hogy nem az én érdemem, de vicces sztori, hogy pont ráért és megtanulta a tárgyamat (a számolós részét) XDDDD
Azóta azért komolyabban tolom az egyetemet! :) És nagyon hálás vagyok neki, másban is segített már.
Nem egyetemi vizsga, de azért leírom. Emelt kémia írásbeli előtt nekem nagyon nem mentek a számolások, csak egyedül keszulgettem és max 65-70%-ot tudtam hozni addig.
Írásbeli előtti délután és este ismétlésnek elkezdtem számolásos videókat nézni (erre egész felkészülés alatt nem volt eszem csak utolsó nap 🫠), volt vagy 3 típusfeladat amit akkor értettem csak meg, hogyan kell hozzákezdeni… és nagy szerencsémre másnap pont olyanok voltak az írásbeliben is és az előző este megnézett videók alapján csináltam meg..így 92%-ot írtam. Óriási szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!