Tenyleg el fogjak venni a csaladit? Aggodnom kellene?
Figyelt kérdés
Az osztalyfonokom (utaljuk egymast) ma kozolte velem es egy baratommal h hivni fogjak a csaladsegitot.... 2 igazolatlan hianyzasom van, igaz, a baratomnak sokkal tobb van, de 2 utan tenyleg el fogjak venni a csaladit? Mit csinaljak?2023. ápr. 5. 20:49
1/3 anonim válasza:
Nalád még nem, de ha a baratodnak sok van akkor neki sanszos. Viszont nalunk figyelmeztetéseket küldenek az igazolatlan órakról szülőknek stb. Ne logj többet. Egyébként a hivatalos eljaras menete attol is függ mit ir a hazi rend. Pl: van ahol 1 ora utan ertesitik a szülőt levélben, van ahol csak 5 utan van levél, addig csak napló. Nyilvan hogy nalatok milyen fokozatok vannak hazi rendből kellene megnezni... be kéne járni az órara, meg nem az idiota baratod utan menni, aki lóg.
2/3 anonim válasza:
Elvileg egy óra igazolatlant is jelenteni kell, de valójában nem akar az iskola sem ilyen macerát a nyakába venni. Majd év vége előtt igazolja neked az ofő a Krétában. A lányomnak tavaly volt 2 igazolatlan órája, mert 10 percet késett az ebéd utáni óráról. Nekünk is mondogattak mindenfélét, én meg megírtam az ofőnek, hogy én leadtam a gyereket reggel az iskolában, és délután 3-ra mentem érte, hogyha közben nem volt órán, nem gondolnám, hogy az én felelősségem, miért is a családot csesztetnék érte? Választ persze nem kaptam.
Mondjuk ezzel nem biztatni akarlak, inkább ne lógj többet.
3/3 anonim válasza:
asszem a tizedik után kimennek terepszemlére, de ha amúgy normális helyen laksz meg a szüleid együttműködők, nem hiszem hogy lesz bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!