Mi van, ha a kormány (megint) csak blöfföl, ezúttal a közoktatási státusztörvénnyel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Rendszeresen hoznak éjszaka döntéseket, 2/3-dal keresztül id viszik,már megszokhattuk.
De szoktak blöffölni is. Mi van, ha ez most csak a pedagógusok engedetlensége, sztrájkjai miatti figyelmeztetés? Ezt kapjátok, bevezetjük, ha továbbra sem csendesedtek? Szerintetek?
2023. ápr. 5. 07:06
11/14 anonim válasza:
Rengeteg idős embert latok aki kasszás. Pár nap alatt be lehet tanulni.. 10, neked meg azt tudom mondani, hogy attól hogy otthon van egy tanár, még nem szabad.. más munkában jobban be tudod osztani magadnak a szabadidőt, amikor tudod hogy 5-kor végzel, hazaérsz és onnantól nincs kötelességed a munkahelyeddel kapcsolatban. Én is voltam tanár, 1 évig, aztán úgy döntöttem én ebből a bohóckodásból nem kérek, hogy egész délutánjaim meg estéim mennek el keszulessel...
12/14 anonim válasza:
"neked meg azt tudom mondani, hogy attól hogy otthon van egy tanár, „
Sorry de TE VAGY ÉN élek együtt a tanár feleségemmel lassan 20 éve? Hadd tudjam már jobban.... ha ő otthon van, akkor otthon van.... nagyritka hogy bármit is csinál ami benti meló lenne.
13/14 anonim válasza:
12, hat örülök akkor neki... Én viszont állandóan dolgoztam délután/esténként is, és szerintem nem egyedül vagyok ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!