Ha van egy évtizedekkel ezelőtti hármas érettségim, s ötös emelt szintű érettségit akarok matekból és infóból későbbi egyetemi képzéshez akkor felvételt nyerhetek nappali középiskolában emelt érettségi előtt úgy hogy csak ezekre az órákra járok be?
Ha van egy évtizedekkel ezelőtti mindenből hármas érettségim, s ötös emelt szintű érettségit akarok matekból és infóból egy későbbi egyetemi képzéshez akkor ehhez felvételt nyerhetek középiskolában nappali jogviszonyra emelt érettségi előtt úgy hogy csak ezekre az órákra járok be?
Van ugye 6 év ingyenesség egyetemen ebbol két évet el lehet használni ingyen középiskolában érettségi után? Vagy ez hogy van? A cél az emelt érettségi pontszáma lenne plusz megfelelő érdemrend a sikeres felvételihez. Az nem tudom számít e hogy magyarból ötös voltam? Az talán feljebb húzza a pontokat? Vagy ez hogy van az egyetemi jelentkezésnél lehet azt beleszámítani ami jó volt?
Illetve még esetleg az angol felmerül mint órára bejárni hisz akkor ugye az is ingyenes.
Harmadik vagyok:
Az ötös magyar mindenképp számít, bár ha nem azt számítod be kiemelten (ha jól értem nem), akkor 40 pont 500-ból az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!