Miket kell feltölteni felvire?
"NEM kell feltölteni az alábbi dokumentumokat:
1. a 2003. január 1. után Magyarországon megszerzett államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványokat: ezek hitelességét a nyelvvizsgák nyelvvizsga-anyakönyveinek nyilvántartásából ellenőrzik. Ehhez a bizonyítvány adatait (nyelvvizsga nyelve, szintje, típusa, bizonyítvány száma, anyakönyvi száma, kiállítás dátuma) kötelező megadni az E-felvételiben.
2. a 2006. január 1. után kibocsátott magyar rendszerű érettségi bizonyítványt és érettségi tanúsítványt: az ezekben szereplő érettségi vizsgaeredményeket a Hivatal elektronikus úton veszi át a köznevelés információs rendszeréből, ezért ezek adatait nem kell megadni a jelentkezés során."
Én nem értem ezeket az iskolákat. Lányoméknál be kellett vinni az emelt érettségi törzslapkivonatát az iskolába (azt máshol írták meg) az ÉRETTSÉGI JELENTKEZÉSHEZ!!! Tavaly októberben érettségiztek belőle.
Egyáltalán miért kell ez az érettségihez??? A középszintűt már tavaly tavasszal letették a saját iskolában.
És cirkuszolt a gimnázium, hogy anélkül nem tud jelentkezni.
"Én nem értem ezeket az iskolákat. Egyáltalán miért kell ez az érettségihez???"
Már megkérdezted az iskolától (vagy nem is akarod megérteni)? Ha igen, mit mondtak, miért kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!