Elfelejtettem feltölteni a felvire a bizonyítványomat, nagy baj?
Csak most vettem észre, hogy a multkor csatoltam, de nem toltottem fel...
Nagy baj? Lekéstem valamiről?
Tudtommal júliusig lehet feltolteni.
De milyen bizonyítvány? Érettségi? Az ilyenek automatikusan fent vannak hacsak nem 20 éve csináltad
Ez nem az erettsegi, majus 18. An kaptam egy emailt amiben irtak hogy toltsem fela kozepsulis bizimet, fel is toltottem de arra a had ne mondjam milyen csatolas gombra nem mentem ra, csak most...
Az emailben 5 napos hataridorol irtak, az oldalon az all hogy a dokumentumok feltoltesenek hatarideje julius 8
Középoskolait tudtommal fel kell tölteni, ha azt szeretnéd hogy számoljanak azzal is. Ha nem töltöd fel akkor csak duplázással számolnak. Ha július 8. a hiánypótlási határidő, a felvi engedte csatolni, és ezt a felületen jónak látod akkor szerintem jó vagy így.
De emailben majd mondanak biztosat, ha írtál nekik.
Igen, engedte csatolni, csak most nekem "tovabbitva feldolgozasra" van, nem ugy mint a barataimnak akiknek *feldolgozas alatt":( nagyon aggodok, vajon elfogadjak?
Irtam emailt, de tűkön ülök kb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!