Mit tegyek ha az iskolában kötelező a messenger csoportba a belépés a gyerekeknek de én nem engedem a lányomnak hogy messengere legyen?
Aha. Tehát az nem gond, hogy 14 évesen rossz jegyei és fiúja van. Csak messengere ne legyen.
Szerinted a rossz jegyekkel felvételi előtt milyen jövőképe lehet?
Kijelölsz egy iskolát, aztán csönd?
Két évet kell kihúzni, addig tanköteles, aztán rázárod az ajtót, hogy nehogy kommunikálni tudjon bárkivel?
Aha, aha, értem. Szóval most összefoglalom:
A kedves szülő szerint az nem baj, ha a gyerek tanulmányi eredménye leromlott (ami amúgy számít a felvételibe is), és 14 évesen pasija van, valamint pikkelnek rá a tanárok, de az igen, hogyha a Messengert telepíti a 14 évesen.....
Én megértem hogy felted a gyereked a pedofiloktól, meg az internet veszélyeitől, de már nem kisgyerek, ha elmagyarázod neki hogy mit szabad és mit nem akkor simán megérti!
Ezért kirúgni nem fogják a lányodat. Viszont az információáramlásból kimarad és ezért elképzelhető hogy a házihiányok miatt kap majd néhány rossz jegyet. Egy esetleges egy hetes betegség után rögtön megírjam a dolgozatot és értő a lányod nem tud akkor az szerintem gáz de teljesen korrekt ha egyest kap.
Önmagában nincs gond a messengerrel ha felelősen használják. Ha ezt megtanítod a gyerekednek akkor egy éetelmes felnőtt lesz majd.
Kérdező ezt nem bántásból írom, de ha nem kamu ez az egész amit itt össze hordtál akkor keress fel egy orvost nagyon gyorsan a gyereked érdekében.
Amiket itt összehordtál az már orvosi eset és gyereked érdekében orvoshoz kell vele fordulnod mert rengeteget ártasz ezzel neki.
Tehát ha magad miatt nem is de a gyereked miatt, ha valóbban érdekel téged mi is van vele akkor keress fel egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!