Tévesen befizetett regisztrációs díj egyetemen, mit lehet tenni?
Fontosabb infók: Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi karára járok, és 2022/2023-as I.félévtől átvettek önköltségesről államilag támogatottra.
Eléggé későn érkezett meg a levél arról, hogy átkerültem államira, és már előtte befizettem augusztus vége felé a regisztrációs díjat (50ezer Ft-ot). Viszont így, hogy átkerültem, nem kellett volna, ez ügyben már többször is írtam emailt az ezzel foglalkozó ügyintézőnek, de ő mindig csak annyit írt, hogy "ez nagyon hosszadalmas folyamat, kérem legyen türelemmel". Ha nem az ügyintézőnek írok, hanem másnak ők annyit írnak, hogy ez nem az ő területük, keressem xy-t, vagyis az azt ügyintézőt..
Mit tudok tenni ebben az esetben?

A neptunban egyáltalán nem látom az összeget, 4.000.- volt a számlámon befizetve még korábbról, amihez még be kellett fizetnem 3.000.- Ft-ot, hogy 2 tárgyat újból fel tudjak venni (1 tárgy újbóli felvétele 3.500.- Ft):D
Illetve a második email után pár napra rá, a neptunban kiállításra is került a számla a befizetésről.

De miért nem látod a neptunban az összeget????? :O
Minden befizetést látni kellene 1-2 munkanapon belül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!