Vizsgaidőszak? Mit csináljak? Ti mit csináltok?
Ez inkább egy ventillálós kérdés, de nagyon szívesen veszem, ha valakinek lenne észrevétele vagy tanácsa. Kérlek legyetek kedvesek.
Angol.magyar tanárin vagyok Pesten, a szüleim Győrben élnek.
Nagyon kevés, annál igazabb barátom van, párom nincsen.
8-10 vizsgám van, ezekre fél-egy napot szoktam maximum tanulni. Úgy érzem, hogy a vizsgaidőszak alatt csak unatkozom és nem tudok magammal mit kezdeni.
A következő vizsgaidőszak gyakorlatban május végétől szeptember 11-ig tart, ami 3,5 hónap.
Tudom, hogy erre az a válasz, hogy menjek dolgozni, természetesen. Gimnázium alatt végig dolgoztam, hetente 20+ órát KFC-ben, azt hiszem emiatt elment a kedvem mnden munkától, ami nem tanítás. Iszonyatosan lefárasztott, undorodtam a végén már a dologtól.
Pesten nagyon egyedül érzem magam, egy nagyon kicsike sötét szobát vettem ki. Pesten és Győrben is nagyon egyedül érzem magam, szüleimmel elég felszínes a kapcsolatom, így az itthon lét is nagyon magányos sajnos.
Más egyetemeken is 3,5 hónapos egy vizsgaidőszak? Az évente 7 hónap, alig kell bejárni. Több amikor nem kell bejárni, mint amikor igen...
Igen, valamiért a nyári szünetet is utáltam már a végén és untam magamat.
miről beszélsz.. értelmesen oda van írva, hogy május 29-július 15 a vizsgaidőszak. magyarosként azért kemény, hogy ezt nem értelmezed rendesen. az pedig elég bátor hogy tanárin 1 napokat tanulsz vizsgákra, én ismerősöm majd belefullad a sok tanulnivalóba, mind szorgalmi, mind vizsgaidőszak alatt.
ha ennyire unatkozol nyári szünetben, szerezz barátokat, csinálj programokat stb stb. senkinek sem hullanak a barátok csak úgy az ölükbe, ha normális kapcsolatokat akarsz fenntartani, akkor azért dolgozni kell.
Hát, elég könnyű lehet az az egyetem, ahova elég a vizsgánként egy-két nap tanulás. Akkor az a diploma is annyit ér.
Szerintem is fura vizsgaidőszaknak nevezni a nyári szünetet. A kérdés is fura, mit gondolt a kérdező, hogy másutt nincs nyári szünet?
Ha pedig nem ez volt a kérdés lényege, miért nem fogalmazott pontosan? Egy leendő magyartanártól ez alap lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!