Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lenne lehetőségem menni...

Lenne lehetőségem menni külföldre az iskolám jóvoltából dolgozni de nem merek? Többi alul

Figyelt kérdés

Iskolám miatt lenne lehetőségem kimenni Dániába dolgozni, tanulni, és nyaralni másfél hónapra. A tanáraim mondták, hogy oda csak én és a barátom megy, más nem, csak két tanár jön ki velünk egy hétre, de félek attól hogy nincs jó problémamegoldásom

Elmenni elmennék, de félek hogy rossz lesz, tanácstalan vagyok eléggé.

Ilyenekre is gondolok hogy mivan akkor ha a spanom egyik nap rosszul lesz, nem fogok tudni mit kezdeni vele tanári felügyelet nélkül, és nem vagyok túlságosan önálló a dologhoz. Túlságosan túlgondolom a helyzeteket, hogyan lehetne kiváló problémamegoldó képességem?

20F

2023. febr. 16. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen menj ki, egy ilyen lehetőséget butaság lenne kihagyni, amikor ott leszel hidd el sokkal könnyebben fog menni minden, csak jelenleg ismeretlen ezért ijeszt meg, ne félj kilépni a komfort zónádból, hisz akkor történnek a legjobb dolgok.
2023. febr. 16. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk jó ötlet, köszönöm!

Még fontolóra veszem!

2023. febr. 16. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen hogy nem vagy önálló bármihez is?

Eleve nem értem, hogy mi az, hogy tanári felügyelet 20 évesen.

Nem Afrikába mentek az esőerdőbe bennszülötteket hittéríteni, hanem a modern Dániába, ha bárki rosszul is lesz, lesz ott segítség, egy kisebb vírustól, láztól, hányás-hasmenéstől meg nem mennek az emberek egyből az ügyeletre és nem lesz senki totálisan magatehetetlen sem. Biztosítást érdemes lenne viszont kötni.

Ilyen gyerekes aggodalmak miatt ilyen lehetőséget kihagyni bűn lenne.

2023. febr. 16. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez mondjuk igaz annyira, hogy átgondoljam!
2023. febr. 16. 17:45
 5/7 anonim válasza:

Ne fáraszd magad rémképekkel!

Kár lenne egy ilyesféle lehetőséget kihagyni.

2023. febr. 18. 11:12
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
Mi a ménkűtől félsz pontosan? Dániában nincsenek kannibálok.
2023. febr. 18. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyé!
2023. febr. 18. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!