Lenne lehetőségem menni külföldre az iskolám jóvoltából dolgozni de nem merek? Többi alul
Iskolám miatt lenne lehetőségem kimenni Dániába dolgozni, tanulni, és nyaralni másfél hónapra. A tanáraim mondták, hogy oda csak én és a barátom megy, más nem, csak két tanár jön ki velünk egy hétre, de félek attól hogy nincs jó problémamegoldásom
Elmenni elmennék, de félek hogy rossz lesz, tanácstalan vagyok eléggé.
Ilyenekre is gondolok hogy mivan akkor ha a spanom egyik nap rosszul lesz, nem fogok tudni mit kezdeni vele tanári felügyelet nélkül, és nem vagyok túlságosan önálló a dologhoz. Túlságosan túlgondolom a helyzeteket, hogyan lehetne kiváló problémamegoldó képességem?
20F
Ez mondjuk jó ötlet, köszönöm!
Még fontolóra veszem!
20 évesen hogy nem vagy önálló bármihez is?
Eleve nem értem, hogy mi az, hogy tanári felügyelet 20 évesen.
Nem Afrikába mentek az esőerdőbe bennszülötteket hittéríteni, hanem a modern Dániába, ha bárki rosszul is lesz, lesz ott segítség, egy kisebb vírustól, láztól, hányás-hasmenéstől meg nem mennek az emberek egyből az ügyeletre és nem lesz senki totálisan magatehetetlen sem. Biztosítást érdemes lenne viszont kötni.
Ilyen gyerekes aggodalmak miatt ilyen lehetőséget kihagyni bűn lenne.
Ne fáraszd magad rémképekkel!
Kár lenne egy ilyesféle lehetőséget kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!