12.-es vagyok és van lehetőségem választani hogy maradjak Logisztikai OKJ-s képzésen vagy menjek egyetemre. Mit gondoltok egy logisztikai okj-s papír és egy Gazdaságtudományi diploma jó kombó?
Egyébként a Logisztikai OKJ elég távol van a Logisztikai mérnöktől, nem csereszabatos.
Sosem értettem, hogy a nemzetközi gazdálkodás miért jó szak, el tudná valaki magyarázni?:)
#2, ezerszer könnyebb vele munkát találni, mint a bölcsész és társadalomtudományi szakok 95%-val. A várható fizetés magasabb, mint államtudományi végzettséggel, vagy tanárként, óvodapedagógusként, szociális munkásként. A munkakörülmények jellemzően jobban, mint egészségügyi dolgozóként.
Nyilván nem egy alkalmazott közgazdaságtan, mérnökinformatikus vagy villamosmérnök, de a teljes palettát nézve jó helyen van.
Egy NG - és hallgató vagyok.
Nyilván a diploma sokkal jobb választás, mivel nem valami kuka szakról van szó. Itthon mindenki meg van áldva ezzel az OKJ- és baromsággal , hány olyan embert láttam akinek van 4-5 OKJ a kezében és nem tud vele mit kezdeni . Csinálhatód persze azt is , de egy diplomást mindig eléd fognak sorolni , mivel ő betöltheti a te állásodat , de te már azokat a pozíciókat ahova diplomát kérnem nem . Szerintem ne ezen a szar oldalon kérj tanácsot , a legnagyobb hülyeség amit tehetsz. Nézegesd a hirdetéseket a munka terén , azzal sokkal jobban jársz , mivel itt nem tudhatod ki ad neked választ, hogy egyáltalán ért - e hozzá vagy csak valamit ide írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!