Miskolci Egyetem gazdaságtudományi karáról vélemények?
Oktatás minősége? Szar.
- amikor random elmaradnak órák, mert a tanár nem jön be. Vagy amikor a professzorok felé valójában nem is habilitált egyetemi prof. akkor érdemes elgondolkodni hova került az ember.
Egyetem-reputációja? Szar.
Az egyetem és Miskolc szó nem igazán megy egymással. Az egyetemet még országos szinten sem nagyon jegyzik sehol, nemhogy külföldön. A város és a régió környéke sem nagyon egy vonzó befektetési központ (van egy pár nemzetközi gyár, de nem sok). Az egyetem ott arra jó, hogy felölelje a sok 2-3-as leérettségizett szakközepes diákot és aztán egy (használhatatlan) diplomát nyomjon a kezükbe. Akinek van egy kis esze és miskolci inkább elmegy máshova tanulni, aztán lehet, hogy később visszatér, de az ottani munkaadók is azért veszik majd fel szemben a sok miskolUNi graduate-el szemben, mert majd friss-levegőt jelent a sok proli miskolc-gtk-s között. Sajnos ez így van, megbánás nélkül mondom, mert én is egyike vagyok azoknak akik ott végeztek és nagyon jól érzem a határait ennek a diplomásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!