Közelebbi vagy távolabbi egyetem? SZTE-DE
Figyelt kérdés
Jövőre fogok érettségizni, tehát most 11.-es vagyok, és utána egyetemre is menni szeretnék, a szak is megvan hogy mi lesz, csak a helyet nem tudom eldönteni. Szeged és Debrecen között vacilálok. Nyíregyháza környékén lakom, kb 30km-re Debrecentől, így egyből látható, hogy Debrecen sokkal közelebb van hozzám mint Szeged. Viszont a szegedi egyetem, és maga Szeged mint város is sokkal jobban tetszik mint debrecen, ott képzelem el az egyetemi éveimet. Az lenne a kérdésem, hogy ezek alapján érdemes lenne bevállalni Szegedet illetve a kolit, vagy maradni a közelebbi opciónál. Tapasztalatok is jöhetnek ha esetleg hasonló helyzetben volt, és a távolabbit válaszotta.2023. febr. 14. 23:18
11/11 anonim válasza:
Ráérsz később is Szegedre költözni, ha annyira tetszik. Ha tanulmányokról van szó, a mostani fejemmel biztosan egy közelebbi egyetemre mennék. Esetemben Gyöngyösiként biztosan Egert választanám Pécs helyett. Most komolyan, szívesen mennél egy putris albérletbe? Mert a koli nem garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!