Szerintetek az lehetséges, hogy ennyi idősen elmenjek még tanulni?
21 éves vagyok, érettségi nélkül 1 szakközepes szakmával és egy okj-s szakmával és nagyon érdekel a kémia, vegyészet. A legközelebbi iskola ami ehhez a szakmához oktat szakirányúan az a Szolnoki SZC Pálfy-Vízügyi Technikum.
Szerintetek hogy lenne lehetséges, hogy én bekerüljek egy ehhez hasolnó iskolába vagy akár oda? Ott van levelező? Vagy csak nappali tagozat? Nem néznének ki 21 évesen onnan?
A felvételi is érdekes lenne, mert már régen írtam felvételit ami ugyancsak nem lett jó eredményű, és az általános iskolai eredményeim sem igazán. Értem ezalatt pl. A kémiám 2-es lett. Úgy érzem azóta benőtt a fejem és szeretnék tanulni és úgy néz ki, hogy találtam egy olyan szakirányt ami érdekel is. Mit tudnék ilyenkor csinálni? Valami használható tanács?😃
Sosem késő sem tanulni, sem pedig valami újba belevágni.
Menj fel a suli honlapjára, és nézd meg, hogy van-e levelező.
Jelentkezhetsz online oktatású gimnáziumba is, ha kell érettségi.
Esti tagozaton biztos nem fognak kinézni, de szerintem ennyi idősen nappalin sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!