Igaz az, Hogy akinek nincs szám a neptun kodjaban az csúszik?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam ezt a legendát, bár az ismerőseim körében bizonyítottan igaz :D2023. febr. 10. 17:54
11/14 anonim válasza:
Hehe, ezt még sosem hallottam. Remélem, nem igaz, elsőéves vagyok, és nincs szám a kódomban :D
12/14 anonim válasza:
Én BME-s vagyok (alapszakot végezett nérnök, már MSC-s), ezt a babonát az 5. vagy 6. félévenben halottam elöször egy olyan csoporttársamtól aki másik egyetemen is tanult.
Nekem nincsen egyetlen egy szám se és mégis elvégeztem mintatanterv szerint (alig ban bukás)
13/14 anonim válasza:
Szerintem a kedvenc kérdezőnőm vagy és nem is pázmányos, hanem Te reklámozod a tiktokon a Károli Gáspár Református Egyetem BTK Pszichológiai zártosztályát
14/14 anonim válasza:
"A Pázmány Peter tudomány egyetemre jarok :)"
Még szerencse, hogy ilyen nevű egyetem nincs. A Pázmány nem "tudomány", hanem "katolikus".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!