Angol-Rajz osztatlan tanári szakról mi a véleményetek?
Szerinted valaki végig fog húzni még mondjuk 8 félévet, lakhatással, megélhetési díjakkal, esetleg tandíjjal, vagyis leperkál többmillió forintot, csak hogy a lelki nyugalmát meg ne sértse másoknak?
Totál leszarom hogy ki mit gondol, felvettek, nem írtam alá házassági esküt hogy elvégzem a szakaot ha esik ha fúj. Dehogy vagyok ilyen szervilis idióta.
Jó, de akkor mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy
"ha már bevállaltam, mind a kitűzött feladatokat is, akkor becsületesen végig csinálom"? És miért pont "ezt a félévet"? Miért nem ott húztad meg a határt, ahol jött a nagy felismerés, hogy nem éri meg tanárnak tanulni?
Nem én írtam, én csak totálisan egyetértek azzal, aki írta.
Gondolom azért, mrrt a félévek mégiscsak valami fix dolgok, valahol végződnek, egyértelmű lezárás.
Erre írtam, hogy még a félévet is hülyeség megvárni, nemhogy lehúzni a többi félévet, mert senkit nem érdekel hogy otthagyja vagy sem, illetve őt sem kéne érdekelnie, hogy ez kit hogysn érint.
"mrrt a félévek mégiscsak valami fix dolgok, valahol végződnek, egyértelmű lezárás"
A napok, a hetek, a hónapok, az évek is fix dolgok. Akkor miért pont a félév a határ, miért nem a diploma megszerzése?
Mert a diploma megszerzése milliós tétel, mint már kifejtettem, bszki :D
Hogy lehet valaki ennyire egyszerű...
"Semmiképp se a "neves" egyetemeket válaszd, mert tönkre fognak tenni."
Miért tennék tönkre (jobban, mint a kevésbé neves egyetemek)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!