Angol-Rajz osztatlan tanári szakról mi a véleményetek?
"csak én jelentkeztem a szakra"
Annál rosszabb: éppen tanárokkal szúrsz ki akkor, azokkal, akik azt hitték, végigmegy majd a képzés... Csak mert arról beszéltél, hogy mi fair meg mi nem...
"A tanárok az egyetemen meg biztos kapnak más munkát"
Vagy nem... Vagy nem ilyet...
Nem vettem volna elő, ha nem jött volna azzal (az elég álszent dumával), hogy
"ha már bevállaltam, mind a kitűzött feladatokat is, akkor becsületesen végig csinálom ezt a félévet".
Az egész képzést bevállalta azzal, hogy jelentkezett, nem? Vagy ha nem, akkor miért pont az év végénél húzta meg a becsületesség határát? Miért nem annál az esténél, amikor jött a nagy felismerés, hogy "nem éri meg"?
Most komolyan, melyik felvételiző hiszi azt egy percig is, hogy "megéri" bármilyen szakos tanárnak tanulni?...
"azt hiszi óvoda hogy mindenki ismer mindenkit, számítanak rád"
Nem csak azokkal tudsz kiszúrni az életben, akiket személyesen ismersz, mint az óvodában. Olyanok is számítanak rád, akikkel sose fogsz találkozni. Most is. Itt is. De úgy látszik, neked mindenki csak "egy neptun kód"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!