Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol-Rajz osztatlan tanári...

Angol-Rajz osztatlan tanári szakról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2023. jan. 29. 01:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem vettem el senkitől a helyet, főképp, hogy nem is tolonganak a tanári szakokon. Erről ennyit...
2023. febr. 9. 18:29
 22/37 anonim ***** válasza:
87%
Jaj, idióta.. gondolom végigcsinálná ő is. Feleslegesen kidobna 6 évet az életéből, mert 19 évesen arra jelentkezett 😅 egyébként én se csinálnám már meg a félévet. Pihenj inkabb, vagy melozz valamit. Nem számít semmit
2023. febr. 9. 19:10
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, hagyd a francba, senki nem fogja megköszönni neked hogy megcsináltad feleslegesen.
2023. febr. 9. 19:20
 24/37 anonim ***** válasza:
18%

"csak én jelentkeztem a szakra"

Annál rosszabb: éppen tanárokkal szúrsz ki akkor, azokkal, akik azt hitték, végigmegy majd a képzés... Csak mert arról beszéltél, hogy mi fair meg mi nem...

2023. febr. 9. 19:31
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Ők is jobban járnak. De tudod ez tanárin ugy van, hogy a szakparoddal jelentkezel a szakra. Tehat ha o az egyetlen az angol-rajz osztatlan tanári szakon az evfolyamaban akkor nincs ki más, aki ne tudná befejezni 😅
2023. febr. 9. 19:36
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
A tanárok az egyetemen meg biztos kapnak más munkát 😅
2023. febr. 9. 19:37
 27/37 anonim ***** válasza:
18%

"A tanárok az egyetemen meg biztos kapnak más munkát"

Vagy nem... Vagy nem ilyet...

Nem vettem volna elő, ha nem jött volna azzal (az elég álszent dumával), hogy

"ha már bevállaltam, mind a kitűzött feladatokat is, akkor becsületesen végig csinálom ezt a félévet".

Az egész képzést bevállalta azzal, hogy jelentkezett, nem? Vagy ha nem, akkor miért pont az év végénél húzta meg a becsületesség határát? Miért nem annál az esténél, amikor jött a nagy felismerés, hogy "nem éri meg"?

Most komolyan, melyik felvételiző hiszi azt egy percig is, hogy "megéri" bármilyen szakos tanárnak tanulni?...

2023. febr. 9. 19:49
 28/37 anonim ***** válasza:
78%
Jaj istenem, ez a hozzászóló tuti nem latott meg egyetemet, azt hiszi óvoda hogy mindenki ismer mindenkit, számítanak rád meg egyéb fasságok. Amúgy meg az az igazság hogy egy neptun kód vagy, ami max statisztikában jelenik meg, hogy hány százalék hagyta abba a képzést. Ennyi.
2023. febr. 9. 19:49
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
24. Ajaj, te tényleg nem vagy tisztában az osztatlan tanári rendszer működésével, meg úgy összességében az egyetem működésével sem. Ami önmagában nem baj, csak ne írjál butaságokat. Hidd el, nem fog megszűnni, se a töri szak, se a föci szak, attól, hogy otthagyom, főképp, hogy a tanárisok együtt tanulnak a BA-sokkal az első 3 évben.
2023. febr. 9. 19:54
 30/37 anonim ***** válasza:
19%

"azt hiszi óvoda hogy mindenki ismer mindenkit, számítanak rád"

Nem csak azokkal tudsz kiszúrni az életben, akiket személyesen ismersz, mint az óvodában. Olyanok is számítanak rád, akikkel sose fogsz találkozni. Most is. Itt is. De úgy látszik, neked mindenki csak "egy neptun kód"...

2023. febr. 9. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!