Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a tapasztalat az OE gazdasá...

Mi a tapasztalat az OE gazdaságinformatikus ESTI képzéssel? OE esti vagy BGE levelező?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, hogy milyen a gazdinfót esti képzésen végezni. Hogy néz ki az "órarend", mennyire teljesíthető a képzés estin stb.

Minden tapasztalatot szívesen olvasok.

Köszönöm

2023. jan. 23. 03:15
A kérdező szavazást indított:
OE esti
BGE levelező
6 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Párom BGE-re járt alapszakra, mesterre pedig mindketten OE-re (ő gazdinfo, én mérnökinformatikus).

A mesterszak (tapasztalataim szerint) lényegesen lazább, mint az alapszak. Én oe estis voltam alapszakon is, az a 3.5 év jól földhöz b..ott. Mesterszakon a kreditek jelentős részét a kutatómunka teszi ki, nincsenek olyan vészes tárgyak, maximum 1-2 tanulósabb, a többi hozható azért agyvérzés nélkül is munka mellett. Du. 4 és este 10 között vannak az órák, heti 2-3 napon hétköznap.

Párom tudna jobban mesélni a bge-s élményeiről, ő azt mondta, hogy most, hogy kivettek egy csomó szopó tárgyat a tantervből (2018-ban végzett), nem volt olyan vészes az alapszak sem, de mesterre már nem ment volna vissza, mert a levelező időbeosztása neki sokkal rosszabb volt. Levelezőn péntek délutántól szombat estig vannak tömbösítve az órák hetente-kéthetente, azért az szerintem is nagyobb szívás, mint letolni az egészet hétköznap, aztán megmarad a hétvége. De kinek mi.

2023. jan. 23. 03:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen lötyipötyi szakra nem járnék estire. Hazavágja az egész hetet, plusz rendesen dolgozni se lehet mellette. Bőven jó a szombati levelező.

Más kérdés, hogy mesterszakra nem járnék se a BGE-re, se az Óbudaira. Ezek főiskolák, nem tudják hozni a mesterszakos színvonalat. Mi az alapszakod amúgy?

2023. jan. 23. 08:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Alapszakra jelentkeznék.

Egyébként van egy gazdálkodási és menedzsment bsc-m, ezt is levelezőn végeztem, nem tehetem meg most sem a nappalit így marad az esti vagy a levelező.

2023. jan. 23. 09:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Első kommentelő, miért vágott földhöz az alap esti? Úgy gondolod kényelmesebb lett volna levelezőn végezni?
2023. jan. 23. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Gazdálkodás és menedzsment BSc-re jó ötlet, de én akkor is a levelezőt választanám munka mellett. Túl nagy macera az esti.
2023. jan. 23. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
27%

Nem, úgy gondolom kényelmesebb lett volna nem keresztbeszopatni magam egy arányaiban nehéz műszaki szakkal főállás mellett...

Nem a tagozaton múlik, ez egy nehéz szak. Pont.

2023. jan. 23. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Mitől lenne nehéz? Főleg mesterszakon? 😂😂
2023. jan. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.