Azt szerettem volna megkérdezni, hogy én szeretnék menni egyetemre és 3 egyetemet szűrtem ki. Az óudai a Pázmány Péter meg a BME. És nagy kérdések előtt állok amiben kellene segíteni?
Biomérnöknek szeretnék menni vagy mérnökinformatikusnak vagy villamosmérnök-nek. És azt nem értem, hogy alacsonyak ugye a pont határok de gondolom azért mert végül úgyis a fele tanuló kiesik. Szerintetek a BME egy nehéz egyetemnek számít? Vagy van valami vélemyényetek?
Mert most anyukámmal veszekszem hogy szerinte nehéz a bme-n a mérnökinformatikus meg a biomérnöki szak de nagyon jó a tanulás és akkor maximum át megyek az Óbuadiba ha nem megy. (matek elég jól megy(4) boiszt imdom(4), infobol emeltem lesz csak kémia nem futja annyira)
"mert szerite oly nehéz mint a harvard"
Hát persze. :DD Páran azért elvégezték már az említett szakokat...
Simán kibírható, de attól még megerőltető.
Meg szeritem az egy elég buta érv, hogy valaki azért nem próbál meg valamit mert nehéz. A jó dolgokat nem adják ingyen. Ha könnyű lenne mindenki csinálná.
Óbudai lehet picivel egyszerűbb lesz, de éppen annyivel kevesebbet is fog érni.
Meg szerintem kapcsolat építésre a BME a legjobb. Ott történnek a fontosabb dolgok.
Mutasd meg neki a kommenteket. Esetleg írjatok rám!
~ egy végzős BMEre járó Mérnökinfós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!