Na kinek hogy ment a felvételi, mit gondoltatok róla?
Egész biztos, hogy a lányomék a trapéz területét 8. 2. félévében vették.
Mindegy, mi tavaly írtuk, most csak érdekelt.
Viszont a 10-es feladat miatt balhé van, kétféleképp is lehetett érteni a feladatot, sokan állítólag azért nem tudták megcsinálni, mert nem úgy értették, ahogy a feladat készítője gondolta.
A 10-es feladat számomra egyértelmű volt, de másnak meg nem. Ezért nagy lesz a pontok szórása. Gondolom aki a Fazekas matematika tagozatára akar mennei annak ez ment.
Ebből könyvből tanultak a gyerekeim. a hetedikes könyvben a 213. oldalon van a trapéz területe.
Szerintem a magyar könnyű volt, a matek közepes.
A mateknál szerintem is a 9-es és a 10-es volt nehéz, a 10-es azok miatt a dolgok miatt amiket már előttem elmondtak, a 9-eshez viszont még hozzáfűzném, hogy én azért tudtam valamilyen szinten hozzászólni, mert a haladó matekcsoportban vagyok, ahol már volt szó trapéz alapú hasábról (de ott is csak 1 órán), viszont akik másik csoportban voltak, még életükben nem hallottak róla, mégis akkor hogyan számítsák ki a felszínét és a térfeogatát?
Ez engem mindig nagyon idegesít.
Nem értem, hogyha az egy ismeretlenes egyenletes tökéletes, miért rontok el egy sima szorzást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!