Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen iskolát válasszak ami...

Milyen iskolát válasszak ami a régebbihez passzolna?

Figyelt kérdés

Kertészeti fősulira jártam,de nem fejeztem be(több ok miatt,leginkább a pénz)pár vizsgám lett volna az államvizsgáig,de mindig húztam mert sose volt rávaló,igy már kiirtak és ott nem tudom folytatni.

3 évet jártam államilag finanszirozottra,utána fizetnem kellett.

Ugy tudom még 3 évig járhatnék suliba áll.finanszirozottra,de gondoltam olyan sulit választanék ahol van esély h az eddigi sikeres vizsgáimat beszámitják.

Elsősorban pesti suli érdekelne.

Ötletek?

2010. okt. 3. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem keress egy olyan sulit,ahol ilyen szak van,és hívd fel,hogy hogyan tudják neked beszámítani a dolgokat.

De előző tanulmányokat szerintem minden fősulin beszámítják.Én EKF-re járok,ahová a hitelesített leckekönyv + tantárgytematika kellett.

Sok sikert!

2010. okt. 3. 14:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi:)

mivel 3 évem van államilag finanszirozotton,igy 3 éves suli kell majd elsösorban.

2010. okt. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!