Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen megszólhatnak ha...

Egyetemen megszólhatnak ha színes raszta hajam van?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok.

2023. jan. 5. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
A világon mindenhol megszólhatnak akármi miatt. Ha azt hiszed, lesz valaha is olyan hely és idő, ahol mindenkinek minden tetszeni fog, akkor rossz univerzumban élsz. DE! Egyetemen általában már nem szokás cikizni a másikat, max a hátad mögött fognak sustorogni, esetleg kinevetni. De nyilvános megaláztatásban nem lesz részed.
2023. jan. 5. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen szabályzatra gondolsz, mint középsuliban, hogy hazaküldenek a tanárok, mert nem lehet körömlakk meg festett haj, akkor nem, ilyen nincs.

Ha az a kérdés, hogy elítélnek vagy kinevet-e a többiek, az teljes mértékben a közösségen múlik. Egyetemen azért már nem divat a cikizés meg kiközösítés, többnyire értelmes, gondolkodó emberek vannak ott jelen és nem a hajad alapján fognak megítélni.

2023. jan. 5. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én jártam "liberális" szakra, de nálunk soha senkit nem szóltak meg a külseje miatt, pedig volt pár érdekesen kinéző ember (nem, én nem voltam az, mielőtt valaki felhozná). Persze, mindenhol megszólhatnak, de azért egyetemre jó esetben viszonylag értelmesebb emberek járnak, akiknek van jobb dolguk, mint mások külsejével foglalkozni. Valószínűleg egy jóval elfogadóbb közösség lesz, mint a középiskolád, mert az emberek kevésbé foglalkoznak a többiekkel, de bunkók bárhol lehetnek.
2023. jan. 5. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg, de te meg megteheted, hogy leszarod. Egyetemista koromban nekem is színes hajam volt. Diplomaosztóra festettem be feketére. :)
2023. jan. 6. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és nem sok kritika ért. Sokkal több ember jegyezte meg, hogy milyen klassz már :)
2023. jan. 6. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem azért megszólít az egyik tanár mert nem tetszett neki az amit ittam. Vizsga előtt közvetlen 🤣 Bármi miatt megjegyezhet, aztán lehet nem lesz belőle semmi, de lehet szivatni fog. Ez a része sajnos jelen van egyetemen is, tanár függő
2023. jan. 6. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!