Szerettétek a digitális oktatást?
Kérdezték, én pedig válaszoltam… saját vélemény
"begyöpösödött ez az ország"
Akkor miért nem egy másikban jártál egyetemre? A begyöpösödöttek pénzén jobban esett?
Mert sajnos nem volt rá lehetőségem. De mivel budapesti vagyok, így szerencsére kevésbé érzékelem a begyöpösödöttséget.
Másrészt a begyöpösödöttek jobban járnak, ha a pénzüket például egyetemisták képzésére költik, mint Orbán hülyeségeire, mert az én képzésem vagy bárki, magasabb végzettséget szerző ember képzésére költött pénz visszajön, ha az illető itt fog dolgozni.
Illetve megkérdezném, hogy szerinted ez az ország nem begyöpösödött? Jártál már vidéken, láttad, hogy élnek ott az emberek? Semmi modernizációra nem képesek és nemcsak a pénzhiány miatt, hanem az akarat és a tudás hiánya miatt sem.
"az én képzésem vagy bárki, magasabb végzettséget szerző ember képzésére költött pénz visszajön, ha az illető itt fog dolgozni"
Hát ez az. Aki viszont begyöpösödöttnek gondolja az országot, az elég valószínű, hogy nem itt fog dolgozni. Akkor meg képeztesse magát máshol, ne a mi kevés pénzünkön!
"szerinted ez az ország nem begyöpösödött?"
Nem, szerintem nem.
"Jártál már vidéken, láttad, hogy élnek ott az emberek? Semmi modernizációra nem képesek"
Tudom, még atv-jük sincs, ugye? :D
"az akarat és a tudás hiánya miatt sem"
Én rajta vagyok, hogy meglegyen az akarat is meg a tudás is. A te dolgod annyi lenne, hogy ott képeztesd magad, ahol élni fogsz, hogy ne csak élősködj.
Nagyon jó voooolt
Nem kellett korán kelni, végigzabálhattam az órákat pizsamában ülve, és a legutáltabb tanárokról csinálták a többiek a képeket a hívásos órák alatt amiken röhöghettem xd
Szép is volttt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!