A kérdésem a következő. Mindig is, úgy terveztem, hogy mesterszakra Pénzügyre jelentkezek. Mivel már ez a szak, csak angol nyelven elérhető a Corvinuson. Ezért elgondolkoztam a BGE-PSZK és az ELTE-GTK képzésén. Szerintetek melyik a jobb választás?
Itthon a legerősebb gazdasági mesterszak feltehetően a Corvinus MBA (miután kiseprűzték a CEU-t 🤯), utána a pénzügy mesterszak. Más gazdasági mesterszakra nem is járnék.
Még ezeknél is erősebb/jobb mesterszak a biztosítási és pénzügyi matek, és a gazdasági matek msc, de jól látom, hogy ez utóbbi nem is indul most? De ezek nem kifejezetten gazdasági mesterszakok, inkább matekos mesterszakok ufóknak.
#5. A Corvinus MBA-s véleményed mire alapozod? Én a magam részéről azt sosem tudtam komolyan venni, de szerintem a piac zöme sem. A pénzügy viszont igen jó volt mindig is, most is. A BPM meg más liga, az egyetem talán legszínvonalasabb képzése az osztatlan gazd-matekkal egyetemben, de valóban nem való mindenkinek, ide matek BSc ajánlott.
A CEU-nak tök jó hype-ja volt, aztán voltak sajnos akkora hiányosságok, hogy jaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!