Mit ajánlotok egyetemi informatikai szakra?
Sziasztok!
Mérnökinformatikai vagy programozó informatikus szakra milyen eszközt ajánlotok, amelyet a tanórákon és gyakorlásnál is zökkenőmentesen használhatok? Olyan eszközt szeretnék, ami bírja a terhelést és nem a legdrágább.
Én laptopot vettem "anó", mert pl programozáskor nem kellett azzal vacakolni, hogy feltöltsem felhőbe/ lementsem pendrive-ra, hanem azon dolgoztam és ott volt minden amit az órákon csináltam. Másrészről sokszor hasznosnak találtam volna ha van egy tabletem, mivel sok tanár a pdf/ppt- mutogatja, sokkal könnyebb azok kiemelni mi a lényeg, vagy kiegészííteni azzal amit a tanár mond, esetlegesen korrigálni ha vmi el van írva.
Ha laptopot veszel nem kell azért olyan nagyon bivaly erőset venni, de azért az IDE-ket amikben esetleg dolgoztok bírja el. (pl nekünk kellett android studio-ban dolgozni, az sokszor tudja zabálni egy kicsit a gépet)
Szóval memóriában szerintem 12 gb körüli ideális lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!