Zkoko kérdése:
Óbudai egyetemre jarok (golya vok) es elvesztettem 2 fo targyat (villanytan1,matek1) azaz nem lett meg az alairas (elizgultam a zh-kat)es panikban vok jelenleg es nemtom mit tegyek. Mit tudtok ajanlani? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valaszaitokat elore is koszonom2022. dec. 20. 19:56
1/4 anonim válasza:
Feleslegesen izgulsz, ezeket a tárgyakat felveheted jövő ősszel. Annyiból gáz csak hogy most legalább 1 évet csúszol
2/4 anonim válasza:
Ha nincs aláírás, akkor a tárgyat újra fel kell venni. Ha erre épülne valami, akkor azt sem lehet felvenni. Ha a jövő félévben ezek a tárgyak nem lesznek meghirdetve, szinte biztos a csúszás.
3/4 anonim válasza:
+1 év, tanulj belőle pánikolás helyett.
4/4 anonim válasza:
Hát,a matek 1 a legkönnyebb a 3-ból, nem is értem hogy lehet abból megbukni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!