A Corvinusnál lehetek kollégista ha Budapesten lakok?
Mihez kepest van jo helyen? Mondjuk kelenfoldhoz kepest igen. Bekasmegyerhez kepest nem! De nem velem kell kotozkodni, en csak irtam 2 peldat, en speciel a 2. keruletben elek.
De tessek picit kilepni a burokbol, Budapest meg mindig nem csak a belvarosbol all es bizony, hogy lehet ennyit utazni varoson belul. Meg tobbet is 😉
Békás is pont rossz példa, szinte minden pontja megvan 1 óránál kevesebb idő alatt. Próbálhattok itt kardoskodni, de a Deákot kb mindenhonnan ellehet érni emberi időben, onnan meg 3 megálló villamossal. A Corvinus az egyik legjobb helyen fekvő egyetem, egész Budapest számára.
Tenyleg? Oke :D Akkor megvan. Ugyebar varni soha nem kell semmire, minden idoben jon, atszallni se kell soha, minden tokeletes, setalni se kell 1 percet se a megallokig soha, haztol hazig megy mindig minden ugye.
Hat mondjuk en nem ezt tapasztalom, de rendben, tudod mit? IGAZAD VAN! 😆😆😆
(Amugy egyaltalan te Budapesten elsz? )
Őszintén nem igazán értem az előttem szólókat, mert én idén kezdtem el járni a Corvinusra, és ha jól tudom mindenkit felvettek a koliba. Én se lakom olyan messze, csak másfél óra a suli tömegközlekedéssel.
Lehet a többi hozzászóló a Kinizsi vagy a Ráday kolira gondolnak, de oda nem is jelentkezhetsz első évesként. A Tarkarétibe tudtommal mindenkit felvesznek, bár annál putribb kolit én még őszintén nem láttam. Én a helyedbe biztos nem mennék oda... undorító egy hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!