Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megfelelő döntésnek tartjátok...

Megfelelő döntésnek tartjátok -e, hogy első osztályos tanulót meglehet buktatni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 17:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
70%

Sziasztok!

Én is úgy gondolom hogy igen is meg kell buktatni akinek hiányosságai vannak!!! Sajnos tapasztalatból :((

Az én lányomnak nem megy az olvasás már 3.-osztályos és azt mondom inkább buktatták volna meg elsőbe :((

Valami katasztrófa az olvasása !!!

Igaz még korai megítélni de ha idén sem fejlődik megbuktassák :( és szerintem akkor már jobb lett volna elsőbe.....

2010. okt. 7. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Sokkal nagyobb lelki sérülést okoz neki az, ha egész alsó tagozatban ő a leggyengébb tanuló, míg mások simán megbírkóznak a feladatokkal, neki nem sikerül semmi..és ez így menjen több éven keresztül? Ráadásul ha az alapok hiányoznak, akkor nem tudja újratanulni az egészet, és az összes többi, ráépülő anyagot sem tudja elsajátítani.

Inkább buktassák meg elsőben, és akkor lesz lehetősége megtanulni az alapokat.

2010. okt. 7. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Én annak tartom. Az első osztály arra való, hogy a gyerek megtanuljon fegyelmezetten, közösségben dolgozni, írni és olvasni.

Nekem volt olyan osztálytársam hatodikban, amelyik rosszabbul írt és olvasott, mint az elsősök. És ismerek olyat is, akit elsőben buktattak, de nem tört össze a lelkivilága.

2015. jún. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!