Melyik tantárgyak számítanak bele az év végi 4,5-ös átlagba, hogy meglegyen jövőre a legmagasabb ösztöndíj?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam azt mondta, hogy a tesi és a szakmai tárgyak nem számítanak bele, mert készségtárgyak. Ez igaz? Van még ami nem számít bele?2022. nov. 16. 20:57
2/10 anonim válasza:
Milyen ösztöndíj? Sokféle létezik. Annál érdeklődj, aki az ösztöndíjat fizeti.
3/10 A kérdező kommentje:
#1 Köszi!
#2 Amit szakközépben kapok. Idén (10.-ben) 8000 Ft/ hónap, ha idén 4,5 fölött lesz az évvégi átlagom 59.000 Ft lesz legjobb tudomásom szerint
2022. nov. 17. 20:50
4/10 anonim válasza:
Valami ösztöndíjszabályzatban (vagy nem tudom, hogy hívjákban) kéne megnézni, ott egyértelműen le van írva.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 fél órája azokat nézegetem, de mindegyikben csak azt írták le, hogy 4,5-ös átlagtól van a legnagyobb ösztöndíj. Az osztályfőnökömet majd megkérdezem holnap, de ő általában azt se tudja melyik bolygón van :D
2022. nov. 17. 21:35
7/10 anonim válasza:
"Idén (10.-ben) 8000 Ft/ hónap"
Kitűnő voltál, azért nem tudod, hogy jött ez ki?
8/10 A kérdező kommentje:
#7 Kilencedikben és tizedikben tanulmányi eredménytől függetlenül 8000 Ft, tizenegyediktől számít az előző év végi átlag. Btw általános negyedikben voltam utoljára kitűnő, ötödiktől mindig becsúszott egy-két négyes :D
Megkérdeztem az ofőmet, azt mondta majd megkérdezi, de szerintem abból se lesz semmi :DD
2022. nov. 19. 23:29
9/10 anonim válasza:
Minden beleszámít.
Egy 11.-es technikumi diák.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. nov. 25. 18:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!