DiákHitel-1-et felvettek! Szerintetek változni fog (emelkedni) a jelenlegi 4.99%os kamat vagy maradni fog? Az 1 a szabad felhasználású.
Figyelt kérdés
Muszáj voltam felvenni.
Ott nekem két ügyintéző is mondta, hogy benne van a pakliban az emelkedés, de szerintük marad -egyelőre legalábbis.
Vagy lejjebb esetleg mehet?
2022. nov. 10. 14:45
1/6 anonim válasza:
Emelkedni fog, de erre is kamatstopot fognak előírni.
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyit emelkedik, és meddiglesz kamatstopp?
Én erről semmit nem hallottam.
2022. nov. 10. 15:34
3/6 anonim válasza:
Még nem jött ki a rendelet erről.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon nagy butaságot kérdezek,de sehol sem találom és még sosem vettem fel diákhitelt. A szabad felhasználásúnál ha egyszer felveszek egy összeget 4,99% -kal és többet nem.Kamatszázalék-emelkedéskor a meglévő hitelt is utólag módosítja egészen addig amíg vissza nem fizetem a teljes összeget ( mint egy ,,normál" hitelnél ) ?
6/6 anonim válasza:
Köszönöm szépen a választ! Hasznossá tettem a válaszod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!