Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Károli...

Mi a véleményetek a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia karáról?

Figyelt kérdés

Olyanok tapasztalatát is szívesen várom akik már végeztek az egyetemen, de remélem sok olyan válaszadó is lesz, akik épp most járnak oda.

Nagyon szivatós az egyetem, illetve maga a szak?

Az anatómia mennyire nehéz, itt is orvosi szinten fogjuk tanulni, vagy azért itt alapjáraton valamivel alacsonyabb e tekintetben a követelmény?

Maga a hitélet nagyon erős az egyetemen, vagy azért lazábbra fogják mint pl egy gimiben?

2022. nov. 7. 13:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Elkezdted azóta az egyetemet? Ha igen, hogy haladsz? Én most készülök a Károlira, csak ezért kérdezem, hátha aktív vagy még itt, kíváncsi lennék a tapasztalataidra. :)
2023. dec. 25. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!