Mit gondoltok arról, hogy a (magyar)tanár káromkodik tanórákon?
Olykor, amikor nagyon felidegesítik a diákok (ált. isk. felső tagozat), és az emberi hangnem nem használ, elhangzik egy-egy "bas.ki", "kuss", "s.ar" kifejezés. Az osztályom egy része szerint ez nem megengedett, mások szerint még belefér.
Szerintetek?
" Az osztályom egy része szerint ez nem megengedett, mások szerint még belefér."
Az osztály szerint mennyire megengedhető az órai viselkedésetek?
Mások szemében a szálkát magatokéban meg a gerendát sem.
Egyébként nem jó hogy káromkodik, de ő is ember (igen, ezt le kell írni mert sokan elfelejtik) és nem hiszem hogy káromkodás terén bárkinek is újat lehetne ilyen korban tanítani.
Azt, hogy nagyon túl van lihegve ez a káromkodás dolog. És nagyon szánalmasnak tartom, mikor valaki ilyen szarokon akad fenn ahelyett, hogy értené a lényeget, a szándékot. Szerintem ez rohadt álságos és képmutató.
Engem rengeteget vertek szép szavakkal gyerekkoromban. A legundorítóbb ember apám volt és soha egy csúnya szava nem volt hozzám. Ennek ellenére a mondandója tartalma velejéig gonosz és lehúzó volt. És minden alkalommal, mikor hülyének nézett, ignorált, manipulált anyám ellen, ha visszaszóltam valami csúnyát (mert annyira felbaszott az a moslék, amit a nyakamba öntött), ment a duma, hogy de a szép beszéd.
Leszarom. Lilinek is mindenki a csúnya beszédén lovagol. Kit érdekel? Undorító, utálatos dolog, mikor valaki egy csúnya szótól lezár és alkalmatlanná válik befogadni bármilyen információt, ami utána jön
Az osztályod rettentően képmutató és önkritikára képtelen.
Nyafogás és mások hibáztatása megy. De az hogy a saját hibátokat észrevegyétek az nem. Mindig csak a másik a hibás, ti sosem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!