Ez a stílus a mai tanárokat és a szülőket minősíti?
Igazad van, kérdező. Sokkal jobb lett volna, hogyha Pécs már lángokban állna, azt úgyis jobban szeretitek, mint ami 2006-ban volt Budapesten, ugye...
Azért milyen érdekes, hogy a tanárok minden szempontból le vannak sajnálva, mégis számon van rajtuk kérve, hogyha egy diák káromkodik... Egyébként a káromkodást is lehet kulturáltan használni, csak azt is mértékkel.
#3, te egy szóban bemutattad azt, hogy annak ellenére, hogy elítéled ezt a lányt, te is pont ugyanolyan vagy.
Vigyázz, nehogy a tükör szembeköpjön, ha esetleg belenézel...
Igazad van, van egy kis különbség; te nagyságrendekkel trágyább ember vagy... Az első gondolatod az volt, hogy takarodjak, mert nem vagyunk egy állásponton, a lány pedig egy évtizedek óta fennálló szar rendszer ellen szólalt fel.
Egyébként, hogy jobban értsd; pont azért tette bele a trágár szavakat, hogy sokkal figyelemfelhívóbb legyen. Erre is írtam azt, amit a #2-ben írtam, vagyis a trágárkodást is lehet kulturáltan használni.
Ugyan nem vagyok tini, de ez egy slam poetry. Egy fiatal lány elmondja az igazságot, amit érez a hazug, rabló, korrupt politikusokról. Azoknak és a f.sz.póiknak kell szégyellni magukat, nem a lánynak.
Lehetett volna trágár szavak nélkül is akár, csak akkor nem erről beszélne a fél ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!