Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A bizonyítványomat még visszak...

A bizonyítványomat még visszakaphatom vagy már nincs meg?

Figyelt kérdés
Anno beiratkoztam a gimibe, de a végén nem mentem el. Szerintetek még ott van, vagy kiküldték vissza postán és elveszedt? Mert hát kéne, csak nincs.

2022. okt. 15. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fenébe....valahova elpakoltam a varázsgömbömet.

Így kénytelen leszel a gimnáziumot felhíni/felkeresni ez ügyben.

2022. okt. 15. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az eszedre kell hagyatkoznom, VAGY a szorgalmadra, akkor azt kell mondja, vagy elveszett, vagy az igazgató személyesen apr0totta fel a bizidet az egész iskola előtt.

Példastatuálás gyanánt.

2022. okt. 15. 17:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Biztos erdekes volt akkor szamukra
2022. okt. 15. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Felhívod az iskolát, leadod az adataid, és utánanézetsz velük. Egy pár héten belül maximum meg kell találniuk, ha nincs nálad, nem küldték ki, stb.

Lehet személyesen is be kell menned majd.

2022. okt. 15. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem a 8 általánosod kellene. Azt az általános iskoládtól tudod elkérni, vagyis igazándiból a hitelesített törzslapodat.

3000 jó magyar forintért.

2022. okt. 15. 19:23
 6/6 A kérdező kommentje:
rájöttem, hogy elveszett az t-vel van...
2022. dec. 26. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!