Most szerintetek ennél a tárgynál pótolható a zh vagy sem ?
Ez szerepel a tárgyteljesítési feltételeknél :
Számonkérés módja : a) félévközi számonkérés vizsgaidőszakon belüli pótlási és javítási lehetőséggel
Viszont ahol részletesebben írja le a tárgyteljesítést, hogy 3 zh-t írunk + pontgyűjtő feladatsorok vannak és ezekből tevődik össze a megajánlott jegy, ott azt írja hogy a zh pótlásra nincs lehetőség. De én meg lázzal meg köhögve nemigen szeretnék bemenni és megírni..

Írtam neki emailt... de nem válaszolt. Melléket hívtam akkor meg épp nem volt bent.
Én józan paraszti eszemmel úgy gondolom, hogy ha igazoltan hiányzol és nem tudod megírni akkor csak kéne, hogy adjanak pótlási lehetőséget hogy, meg tudd szerezni akár a megajánlott jegyet. Van is egy felület ahol van külön füle a ZH igazolás feltöltésének, már csak ebből és gondolom hogy kéne lennie pótlásnak de a tantárgyi teljesítés ugye szent... és ott kifejezetten kijelenti, hogy nem. Szóval szerintem itt valaki hanyag volt... Csak kíváncsi voltam hátha valaki tud valami infót vagy járt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!