SOS!!?? Magyar iskolákban diáksztrájk?
Sziasztok!
Mi lenne ha a magyar iskolákban mindenki elkezdene sztrájkolni? Mármint diákok? Vagy hogy lehetne ezt megcsinálni? Lenne valamilyen következménye? Például, megreformálnák a tanulási rendszert?
Volt annak idején. Én akkor voltam 9-es. Akkor ment a kockás inges sztrájk dolog. Semmi nem lett.
Ha lenne, akkor se lenne sajna semmi.
A kockásingezés idején nálunk volt egy titkos szervezkedés - természetesen kiderült - hogy kihívjuk a tévét, és sztrájkolunk. A tanárok csírájában folytották el a dolgot. Ők amúgy sztrájkoltak (a többségük). Azzal indokolták, hogy mi ne legyünk eszközök ebben a "játékban". Egyébként, itt van egy kisebb jogi összefoglaló: [link]
Én amúgy nem a sztrájkolást javasolnám, attól, mert nem tanultok, csak nektek lesz még rosszabb, hogy nem haladtok az anyaggal. Inkább menjetek iskolaidőn kívül tüntetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!