Magyarországon (Japán mintára) be kellene vezetni az általános és középiskolai tanulók számára az egyenruhát?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 12:23
3/34 anonim válasza:
Én személy szerint támogatnám, de a többség szerintem nem :D
Annyiban megkímélné a gyerekeket, hogy nem az öltözködésük miatt néznek ki valakit.
4/34 anonim válasza:
Igen, olyan szinten hogy ne lehessen bántani azokat, akik szegények. Mert nem egy példa van erre...
5/34 anonim válasza:
Alapvetően én akármennyire is nem populáris én az egyenruha mellett vagyok. Nem feltétlenül kell öltöny-nyakkendő szinten de szerintem csökkentené az egyenlőtlenségeket a diákok között.
6/34 anonim válasza:
Jelenleg nem ez a legnagyobb problémája az oktatásnak.
7/34 anonim válasza:
#3 elméletileg jól hangzik, de...
-plusz anyagi teher a családoknak
-a különbségek akkor is meglesznek, és aki olyan, hogy piszkálja a másikat bármi miatt, akkor most nem a ruhája, hanem az iskolatáskája, a tolltartója, a frizurája bármi más miatt ugyanúgy piszkálná.
8/34 anonim válasza:
7. 1. Olyan lehetőség is kellene, hogy akinek nincs pénze, az állam/önkormányzat állja neki.
2. Akkor az ilyeneket ki kell szorítani az adott közösségből, büntetésbe tenni. Én biztos ezt tenném, mint pedagógus. Persze, itt a szülők nagyon nagyon hibásak!
10/34 anonim válasza:
6? Ez egy másik kategória, de ugyanúgy probléma! Lásd, a kislány aki öngyilkos akart lenni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!