Mi a véleményetek arról hogy elmarad az idei őszi szünet?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok2022. szept. 29. 15:05
1/16 anonim válasza:
Nekem mindegy, egyetemista vagyok, nálunk alapból nincsen se őszi, se téli szünet, helyette vizsgaidőszak van.
Tavaly pl dec 24-én vizsgáztam.
2/16 anonim válasza:
Én is egyetemista vagyok már, de ha gimis lennék meg, örülnek neki a hosszabb téli szünet miatt. Ha persze csak úgy elvettek volna az őszi szünetet valamiért, az egész más lenne.
3/16 anonim válasza:
Nem érdekel. Felnőttképzéses vagyok. Majd decemberben hosszabb lesz, és tolódik az ágazati vizsga is így, de nem baj. Legalább kicsit több időm lesz tanulni.
4/16 anonim válasza:
Mi időnkben se vót őszi szünet, oztán nem hisztiztünk,mint q mostaniak akiknek Hawaii van az iskolába, de semmi se jó nekik
5/16 anonim válasza:
Az őszi szünet három tanítási nap (november 2-3-4). Október 31-et ledolgozzuk október 15-én. Így lesz egy négynapos hosszú hétvégém.
Az őszi szünet elmaradása engem nem hat meg. A téli szünet meg három hetes lesz. Na bumm, ez sem okoz nálam világvége hangulatot.
6/16 anonim válasza:
Egyetemista vagyok, nincs őszi szünetem. De gimisként örültem volna egy ilyen hosszabb téli szünetnek.
7/16 anonim válasza:
Esetleg egy Japánban tanuló diáknak nincs kedve válaszolni? 😃 Kiégek ezeken a buta válaszokon. ,,eGyEtEmIsTa VaGyOk” Nyílván nem titeket kérdezett hanem akit érint 😫😫
8/16 anonim válasza:
16 vagyok. Nekünk egy héttel így hosszabb lesz a téli szünet úgyhogy engem nem különósebben zavar
9/16 anonim válasza:
Nagyon helyes. Bevezetni is hülyeség volt, minek.
Tavaszi sem igen lesz, ahogy így elnézem.
10/16 anonim válasza:
A felsőoktatásban már nincsen? Nekünk még volt, és akkor még az általános iskolásoknak nem adtak. Egyébként ez így egy kicsit felemás: jobb lett volna karácsony előtt is adni egy-két napot, nem pedig így hagyni, rátolva az ünnepre az iskolát. Régen is úgy volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!