Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor lesz ennek vége?

Mikor lesz ennek vége?

Figyelt kérdés

Szóval, viszonylag jó iskolába jár a fiam Budapesten, és még csak szeptember vége van, de már 2 hetet hiányzott az iskolából mert megfázott az iskolában, egyáltalán nincsen fűtés, és kérlek senki ne mondja hogy nincs hideg mivel panelban lakom és itt is bekapcsolták már pedig nem szokták még szeptemberben! Jól fel van öltözve, rétegesen, de 8-9 órát a hidegben, úgy hogy azt mondja süvít a hideg hiába csukják be kegyetlen! Rengeteg hiányzó van, en őszintén nem szerettem az online-t de most még az is jobb lenne, olyan betegségeket szedhetnek össze ami egész életben megmarad.

Lehet ezt akarják elérni hogy inkább online-t akarjunk?! Mert ennek semmi értelme hogy szét fagynak, ti tudtok valamit, hogy mi lesz, vagy valamit?!

2022. szept. 28. 22:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Az egyházi iskolákba nem mennek el a jó tanárok ez tévedés. Ott is bértábla alapján van a fizetés, sok a külön program és az ezzel járó munka, ráadásul aki nem hitben él, annak ez csak egy kényszer. Nem is mind különösen jó iskola, többségük tele van magatartás zavaros és egyéb problémás gyerekkel leginkább ált. iskolai szinten.
2022. szept. 29. 14:09
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire azért nem kéne túltolni a hisztit. Akkor most októbertől egyébként áprilisig mindenki meg szokott halni, aki kilép az ajtón, mert ki ugye muszáj mennie mindenkinek időnként és kint olyankor 18 fok alatt van? Vagy mégis fel lehet azért öltözni megfelelően, akár órákra is? Sőt, még akár 0 fokban is.
2022. szept. 29. 21:38
 23/27 anonim ***** válasza:
54%

Próbáljátok meg ti is a pelenkát!

Nagyon puha, meleg, kényelmes, úgy sokkal kevésbé fázik a fiad, ha vesz fel egy pelust alulra.

2022. okt. 1. 21:18
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"meg szokott halni"

Tudod, egy kicsit más, ha valaki MEGY. Főleg, ha sietősen.

Az izom hatásfoka 25%

A felfázással pedig nem viccelünk. Ha nem is pelus, de egy jó harisnya sokat segíthet.

2022. okt. 1. 21:26
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Kössön a derekára inkább motoros derék melegítőt. Ha meglátják tesin a pelenkát, szegényt cikizni fogják. Nálunk néhány tanárnő pedzegette, hogy miért nincs inkább táv oktatás, mert már most megfagy. Én [link] kabátban vagyok órákon, a fiad se bőr vagy farmer dzsekiben legyen.
2022. okt. 2. 08:51
 26/27 anonim ***** válasza:
29%

25.

Távoktatás, persze, hogy mindenki 2x annyit fűtsön otthon. És még nem is tanulnának semmit.

2022. okt. 2. 10:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
25. vagyok. Matekot és idegen nyelvet én se tudok olyan jól tanulni online, nem is lenne jó a távoktatás. Az idegen nyelv tanárnő nyugdíjhoz van közel, és vérnyomás meg cukor betegséggel küzd, nem akar még több bajt. A magyar tanárnő 30 év körüli, Ő meg tényleg nagyon fázós, téli csizma térd alá érő pufis kabát van rajta. Nem a mi rezsi költségünket akarják növelni.
2022. okt. 2. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!